Firmatur til London
28-09-2007 - 30-09-2007

Det er ved at være længe siden, vi sidst var i London. Så det var en glædelig overraskelse, da årets firmaskovtur gik til London fra fredag til søndag.

Ca 115 mennesker blev fløjet til London fra Ålborg, Billund og Kastrup lufthavn. Vi blev indlogeret på **** hotel, Kingston Close Hotel i midten af byen.

Vi ankom op ad formiddagen. Resten af dagen blev brugt til sightseeing. Vi tog ikke den store tur, da vi tidligere har set alle de berømte steder. I stedet tog vi ud i byen for at opleve stemningen.

Musicals er bare et af Londons mange varetegn, og vi var så heldige at få billetter til aftenens forestilling af "Footloose".

Camden Town er en helt fantastisk bydel, der er præget af kunstner livet, de glade hippie dage, punker miljøet samt madkultur fra hele verden. Vi tilbragte hele lørdag dag med at gå rundt og nyde stemningen.

Lørdag aften havde firmaet arrangeret stor middelalder-fest for os, hvor vi var statister i en middelalder-middag. Der blev bl.a. drukket suppe direkte fra skålen, da der åbenbart ikke var opfundet skeer i middelalderen. Artister optrådte under middagen, og kongen gik rundt og skålede med sine undersåtter.

Aftenen sluttede af på diskotek i Soho.
    1075 dkk svarede til 100 Britiske pund 
879 dkk svarer idag til 100 Britiske pund. Et fald på 18 procent!

Billede kavalkade