Amman, Jordan: Hilton rekreation 
  Fredag den. 11-11-2011

Efter at have været væk fra det dejlige Hilton hotel i nogle dage tilbragte vi det meste af dagen her. Det er også vores sidste feriedag, inden turen går tilbage til Danmark og vinteren igen.

Efter at have spist morgenmad, gik vi en tur i deres fitness center, som er godt udrustet med mange maskiner - bl.a. spinningcykel, løbebånd og crosstrainer - så vi fik sved på panden. Bagefter er det lækkert at slappe af i sauna, dampbad eller poolen med udsigt over byen og havet. Det var dejligt at slappe af og mærke solens varme, inden vi skulle tilbage til kulden igen.

Byens ugentlige natmarked var slået stort op med en fin plakat nede ved receptionen. Vi tænkte, det må lige være noget for os. Desværre var natmarkedet noget opreklameret. Ved siden af Captains Hotel var der slået nogle telte op, hvor lokale kunstnere viste deres håndværk frem. Vi havde forventet et stort marked for både lokale og turister, så vi blev skuffet. Men hvis man ønsker at støtte de lokale kunstnere, er det da en god ide at købe nogle souvenirs her. De bruger materialer fra området. Bl.a. var genbrugspapir blevet til smykker.

Giv din Vurdéring af artiklen : dårlig god
(forrige dag)    (næste dag)