Lima, Peru: Barranco, Lima, by night 
  Lørdag den. 20-11-2010

Så er tiden kommer, hvor vi skal flyve tilbage til Lima, da vi flyver hjem søndag. Flere selskaber tilbyder destinationen Cusco-Lima. Vi flyver med StarPeru.

Det er bedst at flyve om morgenen, da der ofte er flere fly, som aflyses op ad dagen grundet vejrforholdene, som ofte bliver dårligere. Derfor anbefales det, at man udgår flyvninger sidst på eftermiddagen og om aftenen. Vores afgang var omkring kl. 13, så vi var spændte på, om vi ville komme af sted. Vores fly blev udsat 2 gange - i alt 50 min - men til sidst kom vi da af sted.

Vores 2 amerikanske venner fra Machu Picchu - homoseksuelle med stort H - mødte vi i lufthavnen i Lima. Den ene havde puttet sit kamera ned i den bagage, som han havde checked in. Det er ikke en god ide. Nu manglede kameraet. En uærlig person, som stod for gennemscanning af bagagen i Cusco, havde snuppet kameraet.

Vores andet besøg i Lima skulle foregå i bydelen Barranco, som også er et af de bedre kvarterer i hovedstaden. Barranco er kendt for sine mange restauranter og barer - og det må man sige, at den har.

Sommeren er ved at komme til Peru, så der var bymarked med madboder til langt ud på natten. Der blev grillet, drukket og spiste de flotteste kager.

Overnatning - San Mart Inn, Lima, Peru
Adresse:Avenida San Martin 135, Barranco
Godt:Ligger centralt. Wi Fi.
Skidt:Nedslidt hostel. Dyrt område.
Karakter:4   Pris:   115,80 kr. (60 PEN) for et dobbeltværelse
Giv din Vurdéring af artiklen : dårlig god
(forrige dag)    (næste dag)