Lake Titicaca, Peru: Puno by 
  Onsdag den. 10-11-2010

Næste morgen var vores ben stadig meget ømme, så vi så sjove ud, når vi kom stavrende ned af gaden. Men det stoppede os ikke fra at tage rygsækken på nakken og videre til næste by - Puno.

Vi havde fået et busselskab anbefalet -Tulsa. Det viste sig at være en lokal bus, der kun kostede 15 S for en bustur på 5 timer. Normalt koster en billet 40 S. Det er sikrest at undgå lokal transport, da der er størst risiko for at miste sin bagage her. Vi tog chancen, og det gik heldigvis fint. Vi blev heller ikke filmet, inden vi steg på bussen.

Puno er Perus mest turistede by efter Cuzco, som har Machu Picchu. Punos hovedattraktion er Lake Titicaca, som er berømte for sine smukke fredelige øer, hvor traditionerne holdes i live. Punos bybillede prydes af kvinder med bowlerhatte og farvestrålende kjoler.

Man skal holde sig fra de ydre liggende kanter af byen, da de kan være usikre. Området omkring Plaza de Armas skulle være fint. Her ligger også masser af restauranter, cafeer og rejsebureauer. Næsten alt hvad en turist har brug for.

Overnatning - Hostal Rubi Los Portales, Lake Titicaca, Peru
Adresse:Cajamarca 154, Puno
Godt:Ligner mest et lille, fint hotel
Skidt:Wi Fi duede ikke, da vi var der
Karakter:7   Pris:   77,20 kr. (40 PEN) for et dobbeltværelse
Giv din Vurdéring af artiklen : dårlig god
(forrige dag)    (næste dag)