Bangkok, Thailand: 1. fitting hos skrædderen 
  Tirsdag den. 05-08-2003

Klokken 8 sejlede den første båd tilbage til fastlandet, så vi stod tidligt op for at tage den. Der kører flere taxi-jeeps ned til havnen, som man bare kan hoppe på for 20 baht. Vi lagde til i havnen i tide til at tage bussen klokken 9 til Bangkok.

Klokken 12.30 ankom vi til busstationen i Bangkok, hvor vi tog en taxi til Jysk Rejsebureaus hotel. Vi kørte ad motorvejen, så vi skulle betale 40 baht ekstra for vejafgift. Hos Jysk Rejsebureau bookede vi et værelse, selvom det er lidt dyrere end Khao San Road, men vi ville gerne sove uden al larmen fra gaden. Værelset kostede 665 inkl morgenmad.

Om eftermiddagen skulle vi ind til St Michael's for 1. fitting. Honny prøvede sin frakke, som så rigtig fin ud. Mit tøj var ikke helt klar endnu til fitting, så vi måtte tilbage igen senere. Jeg havde købt et tørklæde i Vietnam, hvor jeg gerne ville have fjernet frynserne i enden. Det fik jeg ordnet gratis hos skrædderen.

Overfor St Michael's lå en indisk restaurant, som vi spiste middagsmad på, men maden viste sig at være rigtig dårlig og dyr, så det var en stor skuffelse.

Vi tog igen ud til Pat Pong området for at spise aftensmad, da udvalget af restauranter er stort.


Giv din Vurdéring af artiklen : dårlig god
(forrige dag)    (næste dag)