Ko Samet, Thailand: Solede hele dagen på stranden 
  Mandag den. 04-08-2003

Om morgenen regnede det desværre, så vi måtte i sidde i ly for at spise morgenmad, mens vi måtte nøjes med at kigge ned på stranden.

Der gik heldigvis ikke lang tid før regnen stoppede, og vi kunne komme ned på stranden. Vi gik en tur langs vandet, hvor man nogle steder skulle klatre over klipper for at komme videre. Vi kom forbi et sted, der udlejede liggestole, 200 baht pr stol for en hel dag. Man ligger ikke alene på stranden og soler i lang tid uden, at der kommer en sælger forbi. Vi købte en ananas, 15 baht, vi fik massage, 100 baht for 45 min, og jeg fik lavet en henna tatovering, 100 baht.

Vi lå på stranden det meste af dagen, og det var først sent på eftermiddagen at vi kom tilbage til hotellet. Selvom der havde været tynde skyer, havde vi fået godt med sol. Mange restauranterne langs stranden har liggepuder at sidde på ved bordene, så man kan ligge og slappe af, mens man kigger ud over vandet og spiser.

Om aftenen gik vi op på den nordlige del af stranden, hvor vi havde set et sted, der serverede BBQ. Vi sad midt på stranden under den åbne himmel og spiste. Hele middagen kostede kun 436 baht. Vi fik BBQ, en drink, en øl og vand.

Der ligger flere barer langs stranden og ind ved hotellerne, så vi startede en pub crawl. Vi faldt i snak med en thai pige, som var en af de første, vi havde mødt, som ikke var parat til at tage med den første den bedste til Europa. Hun valgte sine kærester med hjertet og ikke hjernen.

Giv din Vurdéring af artiklen : dårlig god
(forrige dag)    (næste dag)