Bangkok, Thailand: Shopping i MBK og WTC 
  Fredag den. 08-08-2003

Vi vågnede sent, da vi havde været ude for at fejre vores nye indkøb som omfattede skræddersyet tøj. De drinks, blå Bacardi Breezers, som vi havde fået aftenen før, havde sat deres præg. Da Honny gik på toilet om morgenen havde de farvet hans .... helt grønt.

Inden vi gik ud for at kigge i storcentrene, spiste vi morgenmad på vores hotel. Vi tog tilbage til WTC, da vi ikke nåede at kigge os omkring, sidst vi var der pga Tai Pan, som tog al vores tid med deres lange spørgeskema. Vi købte ikke noget i centret, da alting er meget dyrere her end på de utallige markeder rundt om i Bangkok. Hvis man vil shoppe i storcentre, kan det bedre betale sig at tage til MBK, hvor tingene er lidt billegere.

Vi tog hen på Sizzlers for at spise middagsmad. Sizzlers er en amerikansk kæde, som serverer rigtig god mad – lidt dyr. Det kostede 400 baht for to personer.

Vi stødte på en dame på gaden, der fortalte om en butik, Manhatten, hvor de solgte billigt tøj. Vi troede på damens råd, da hun virkede som en højtuddannet kvinde, der snakkede godt engelsk. Det viste sig at være en butik, der betaler folk kommission for at fortælle om stedet. Vores skrædder kendte også til butikken og dens tricks med at love folk kommission, så de kan fortælle turisterne om den. Husk, tro aldrig på nogen lige meget hvem, når man er ude at rejse.

Vi var kommet lidt i tvivl om vores tøj fra skrædderen var dyrere end hos andre steder. Selvom vi havde fået syet tøj hos St Michael's før, og han virkede meget reel, var vi kommet i tvivl om hans priser. Vi tog hen til nogle forskellige skræddere for at spørge om priser på tøj tilsvarende til det, som vi havde fået lavet. Det viste sig heldigvis, at vi havde fået en rigtig god pris hos St Michael's. Hvis han havde prøvet at snyde os, ville vi ikke anbefale ham til venner og familie, når han kommer til Danmark.

Om aftenen tog vi hen på det fine hotel Sofitel for at spise. De havde en rigtig lækker og meget billig buffet. Det kostede kun 400 baht pr person. Sofitel havde også en rooftop-bar, hvor vi gik op bagefter for at få en drink og nyde udsigten over Bangkok. Drinksene var dyre – 199 baht pr stk.

Da det var vores sidste aften, havde vi ikke lyst til at spare, så vi tog hen på de dyre steder. Holiday Inn lå ikke langt fra Sofitel, så vi gik derhen bagefter. Et bande spillede oppe i baren, hvor man kunne bestille sange. Drinksene var lige så dyre her - men rigtig gode.

Giv din Vurdéring af artiklen : dårlig god
(forrige dag)    (næste dag)