Sao Paolo, Brasilien: En sidste bytur 
  Fredag den. 28-05-2004

Vi havde en meget kold nat, da begge vores værelser ikke havde varme. I det værelse som Honny sov i, var der ikke glas i vinduerne kun tremmer, så det var ekstra koldt.

Vi bestemte os for at flytte, og da vi ikke kunne finde et nyt sted i området, tog vi en taxi til bydelen "Pelurinhos", som er stedet med mange barer. Så nu bor vi på Arthur's Hotel, som er billigere end hostellet - mærkeligt. Det koster 50 reais pr. overnatning, hvilket er 6 reais billigere. Det kostede rigtig 75 reais pr. overnatning, men det fik vi pruttet ned :)

Efter at have lagt bagagen op på værelset, gik vi ned i byen, hvor der ligger utrolig mange restauranter og barer, så vores sidste bytur starter vist her i aften. Vi fandt en kilo-restaurant at spise sen middagsmad på, hvilket er en utrolig billig måde at spise på. Det kostede kun 6 reais for mig og 14 for Honny.

Efter vores meget kolde nat trængte vi til at sove, inden vi skulle ud at feste. Vores værelse er en anelse lydhør, så vi kunne høre alle bilerne på gaden. Tit hvinede dækkene højt, når bilerne var ved at køre sammen, og de måtte bremse hårdt op, men vi fik da sovet.

Folk spiser sent her, så vi gik først ud for at spise klokken 20.30. Vi fandt en mexikansk restaurant, der så rigtig hyggelig ud. Der var live musik - bl.a. blev der spillet "Toms karameller" :)

Der er rimeligt køligt her, men alligevel lader restauranterne dørene stå åbne, hvorfor folk sidder med deres overtøj på indenfor og spiser - mærkeligt. Vi har ikke så meget varmt tøj med, så vi måtte sidde og fryse lidt.

Der er mange retter på restauranter, der er store nok til to personer, men det angives som regel på menukortet. Der stod også "to personer" ved flere retter, men ikke ved forretterne. Alligevel var vores potioner, suppe med nachos og salsa, så store, at fire personer kunne have delt dem :) Vores hovedret var beregnet til to personer, men igen kunne vi ikke spise op - alt for meget mad, sikke et luksus problem :) Det hele kostede kun 65 reais inklusiv en øl, drink og vand.

Bagefter gik vi hen på en bar, hvor et 80'er band skulle spille. Her faldt vi i snak med nogle piger, hvoraf den ene havde en tysk oldemor, så hun kunne nogle få tyske ord. Samtalen endte på engelsk, tysk og portugisisk :)

Vi fik også en karaoke bar anbefalet, som vi tog en taxi hen til. Honny gik amok oppe på scenen med "Let it be", "Sailling" og "Angel". Baren serverede de dårligste drinks, der var så stærke, at det var helt ulækkert, men ned kom de fleste dog.

Giv din Vurdéring af artiklen : dårlig god
(forrige dag)    (næste dag)