Maceio, Brasilien: Bylivet i Maceio 
  Søndag den. 23-05-2004

Vi trængte til en lang nattesøvn efter 10 timer i bus fra Salvador til Maceio.

Der er ikke mange, der snakker engelsk her, men heldigvis er der en, der snakker lidt tysk. Hun anbefalede et marked, som vi tog hen til. Her kunne man købe alt - tøj, fisk, reservedele osv..

Pa et tidspunkt var vi på vej ned af en vej ved markedet, hvor man skulle følge en nedlagt jernbane. Straks var der en dame, der rev fat i os. Hun sagde en masse på portugisisk, som vi ikke forstod. Men hun ville tydeligvis advare os om at gå ned af denne vej. Da vi kiggede efter en ekstra gang, kunne vi godt se, at de lokale så meget fattige ud.

Vi fik købt nogle gode ting, men da de er gaver, kan de desværre ikke nævnes her :)

Pa vejen tilbage kørte vi langs med vandet, hvor vi fik taxaen til at stoppe ved et sted, hvor der lå restauranter og et lille marked. Her spiste vi frokost, hvor vi fik Carne de Sol - 21 reais for to personer.

Vejen langs stranden var afspærret, så folk kunne gå i fred, motionere, og børnene kunne lege. Vi gik den lange vej tilbage til hostellet, da vi ikke ville tage kameraet med ned på stranden.

Da vi kom ned på stranden, lejede vi et par stole og en parasol for 2 reais. Vejret var perfekt, men viste sig at være lidt drilsk. Et par timer efter at vi have slået os ned, begyndte det at regne.

Vejret er hurtigt til at skifte, men det gør ikke så meget, da det aldrig bliver rigtig koldt.

Om aftenen gik vi hen på en radizio restaurant igen, som en af de andre fra hostellet havde anbefalet. Maden var lækker som altid, og betjeningen var i top.

Bingo er et hit hernede. Ved siden af restauranten lå en kæmpe bingohal, der mindede meget om et kasino. Vi gik ind for at få et par spil, men vandt ikke noget.

Giv din Vurdéring af artiklen : dårlig god
(forrige dag)    (næste dag)