Salvador, Brasilien: Bytur 
  Fredag den. 21-05-2004

Vi sov ikke godt om natten, da regnen stod ned, og vores værelse havde kun et tyndt tag - uden isolering. Derudover var der luft mellem taget og væggene, så vi kunne rigtig høre regnen piske ned.

Om morgenen var det heldigvis hørt op, så vi gik ned på stranden, hvor der er et reservat for havskildpadder. Vi kom gratis ind - hvorfor ved vi ikke helt. Der var forskellige bassiner med fisk, hajer og skildpadder.

Vi tog bussen tilbage til Salvador klokken 9, da der ikke går nogen busser videre nordpå mod Maceio. Det var billigere at tage bussen tilbage - 4 reais pr. mand.

Vi havde desværre taget regnen med os, så da vi nåede frem til Salvador, regnede det. Vi fik hurtig fat i en taxa, som korte os hen til bydelen Barra, hvor der ligger et hostel. Vi ville bo i en anden bydel end sidste gang, så vi kunne se noget mere af byen.

I Sao Paolo havde vi købt et kort over hostels, der hører indunder 'Hostelling International". Så vi har boet på deres hostels lige siden.

Om eftermiddagen tog vi en taxa hen til storcentret "Barra Shopping". Priserne i butikkerne er lidt billigere end i Danmark, men vi købte ikke noget. Vi er mere til markeder, hvor man kan prutte om prisen og få en god handel.

Vi faldt i snak med nogle andre på hostellet, hvoraf en canadisk fyr kunne snakke portugisisk. Vi fik ham til at snakke med en taxachauffør om, hvor der ligger en god rodizio restaurant. "Rodizio" er en restaurant med tilbehørsbuffet, og hvor tjenerne går rundt med kød, som man får skåret direkte ved bordet - vildt lækkert.

Vi blev kort hen til bydelen Pituba, hvor der lå en fantastisk lækker og billig restaurant. Det kostede kun 29 reais pr. mand. Vi trak ikke stolen ind selv ene eneste gang, og tjenerne havde travlt med at fylde vores glas. Tilbehørsbuffeten omfattede salat-, pasta-, og sushibar samt ostebord.

Bagefter tog vi hen til Aeroclube, hvor vi havde varet tidligere. Vi gik hen på Cancun, som er en restaurant om dagen, men den laves om til en natklub senere.

Giv din Vurdéring af artiklen : dårlig god
(forrige dag)    (næste dag)