Rio de Janeiro, Brasilien: Ren ferienydelse 
  Søndag den. 09-05-2004

Over morgenmaden faldt vi i snak med nogle der havde været til beach party på Copacabana. De havde siddet tre personer sammen på stranden og lyttet til musik, da en gruppe brasilianere havde væltet dem omkuld og holdt dem nede, imens de tømte deres lommer og tog deres ure. Der var ikke sket dem noget, men de var chokerede over oplevelsen.

Det var egentlig vores plan at tage videre i dag længere sydpå, men pga ømme hoveder efter nattens besøg i Lapa, bestemte vi os for at blive en ekstra dag. I stedet gik vi ned til stranden for at slappe af. Solen skinnede fra en skyfri himmel, så det var en perfekt dag på stranden. Der var mange brasilianere, der havde fået den samme ide, så stranden var godt fuld. Dette havde også lokket ekstra mange sælgere frem, så jeg købte et par lyserøde stumpebukser for 16 reais.

Efter en god lang dag på stranden tog vi ind til en klub, Melt i Leblon, om aftenen, hvor et populært samba band skulle spille. Det kostede 25 reais i entre, hvoraf man kunne spise eller drikke for de 10 reais. Det viste sig at være et fint sted, hvor overklassen kom for at more sig. Der var ikke et dansegulv i klubben, men det gjorde heller ikke noget, da man bare rejser sig op ved bordet og begynder at danse samba.

Giv din Vurdéring af artiklen : dårlig god
(forrige dag)    (næste dag)