Granada, Nicaragua: Forholde i Nicaragua 
  Tirsdag den. 13-01-2009

Nicaragua er det sikreste land i Mellemamerika. Hovedstaden. Managua, er den mindst sikre by. Ligesom mange andre storbyer kan det være svært at holde ro og orden på mange mennesker på en gang. Derfor foretrækker vi som regel mindre byer i hele Mellemamerika.

En ting har de dog styr på - ja faktisk hele det amerikanske kontinent fra Alaska ned til syd Argentina - og det er hygiejnen. Ikke en eneste gang har vi haft problemer med maven. Vi tænker heller ikke over hvilken restaurant, vi skal vælge. Vi tager præcis den, som vi synes er mest hyggelig. Det er en utrolig stor lettelse ikke at være bekymret for ens mave hele tiden.

På langt de fleste hostels følger der gratis et håndklæde med værelset. Vi har også selv et håndklæde med til deling, men det er noget mere rart at kunne tørre sig i et frisk håndklæde hver gang :)

Afstandene i landet er ikke store, hvorfor det er nemt at komme rundt med busser. Det er ikke nødvendigt med indenrigsflyvninger. Men bussernes standard er meget dårlig - men billige.

Fast food findes i landet, men er lige så dyrt som mad på en finere restaurant.

Ofte følger brug af internet gratis med, når man overnatter på et hostel. Det er dog heller ikke dyrt at benytte internetcafeer. Det koster mellem 10-40 cordoba for 1 time.

Strøm og vand svigter ofte. Begge ting er meget uundværlige :)

Overnatning - Bearded Monkey, Granada, Nicaragua
Adresse:avenida 14 de septiembre
Godt:Gratis internet. Fine fællesarealer. Ligger i et godt kvarter.
Skidt:Var uden vand hele dagen indtil kl. 21 om aftenen.
Karakter:7   Pris:   110,77 kr. (19 USD) for et dobbeltværelse
Giv din Vurdéring af artiklen : dårlig god
(forrige dag)    (næste dag)