Ometepe, Nicaragua: Vulkanøen Ometepe 
  Lørdag den. 10-01-2009

Chickenbussen fra San Juan Del Sur til Rivas koster kun 15 cordoba pr billet og tager ca 1 time. Ved busstionen tog vi en taxi ned til havnen, 2 usd, hvorfra båden til Ometepe sejler. Den tager ca 1 time og koster 30 cordoba pr billet. Rigtig billig transport idag, idet man skal huske at dividere med 3,5 for at omregne det til danske kroner :)

Ometepe er en øen med 2 vulkaner, som begge kan bestiges. Den ligger i verdens største sø. Jeg troede ikke, at der kunne være høj bølgegang på en sø, men der tog jeg fejl, når der er tale om verdens største sø. Hold da op båden vippede i takt med vores maver.

Søen er forbundet med havet via en flod, hvorfor der er hajer i Lago de Nicaragua.

Der er flere byer på øen. Vejene er dårlige, hvorfor det tager sin tid at komme rundt. Vi har valgt at bo i byen Moyogalpa, som også er byen, hvor færgen sejler til. Herfra skulle der være de bedste muligheder for at arrangere vulkan hiking.

Vi prøver at holde vores forbrug nede. En overnatning skal helst koste under 20 usd. Et måltid pr mand skal helst holdes under 100 cordoba. Begge valutaer bruges i Mellemamerika, hvorfor det er godt at have usd med hjemmefra.

Overnatning - Hotelito y Restaurante Aly, Ometepe, Nicaragua
Adresse:et par blokke fra havnen op ad hovedgaden.
Godt:Der er eget bad, toilet og TV. Restaurenten er god og billig.
Skidt:Vandforsyning er ustabil.
Karakter:5   Pris:   81,62 kr. (14 USD) for et dobbeltværelse
Giv din Vurdéring af artiklen : dårlig god
(forrige dag)    (næste dag)