Sao Paolo, Brasilien: Afslapning i beauty salon 
  Lørdag den. 15-05-2004

Vi kom sent i seng, men det er svært at sove længe i en sovesal, så vi var oppe allerede klokken 8. Vi gik ned for at spise morgenmad, men kunne godt mærke, at vi manglede mere søvn, så vi gik i seng igen.

Omkring middagstid gik vi ned til Santa Cruz, hvor vi skulle hente vores flybilletter. I storcentret er der også en internet cafe, hvor Honny surfede, imens jeg gik rundt for at finde en trøje. Der er køligt i Sao Paolo, og jeg har kun sommertøj med, så jeg frøs.

Ved siden af centret kom vi forbi en beauty salon, hvor de talte engelsk. Dette er meget vigtigt, da det er svært at forklare på tegnesprog, hvordan man gerne vil klippes. Honny fik en klipning, 20 reais, og jeg fik lavet en pedicure, 24 reais. Jeg har aldrig prøvet en så grundig pedicure før. Der blev brugt elektriske filer, så mine fødder var som nye bagefter. Honny syntes også, at det så lækkert ud, så han fik også en omgang.

Der ligger mange restauranter i området, hvor vi bor, så om aftenen gik vi ud for at finde en at spise på. Igen havde vi først spurgt på hostellet om, de kunne anbefale et sted. Vi fortalte, at vi gerne ville spise et almindeligt men godt sted. Desværre misforstod de os lidt igen, da de anbefalede en kantinelignende restaurant. Heldigvis ligger restauranterne næsten side om side, så vi fandt et sted med pizza-buffet.

Pizza-toppings er noget anderledes hernede. Bl.a. kan man få en pizza med banan og kanel :)

Ikke langt fra hvor vi bor ligger en lille lokal bar, Fran's, hvor et samba band skulle spille. Det kostede 16 reais at komme ind, men så kunne vi også drikke for 14 reais gratis. En 600 ml øl kostede 1,8 reias, og en Smirnoff Ice kostede 8 reais.

Vi er ved at have fået nok af deres Caprihinis, som de blander utroligt stærkt. Spiritus på flaske ved man, hvad er :)

Giv din Vurdéring af artiklen : dårlig god
(forrige dag)    (næste dag)