Hanoi, Vietnam: På toget til Sapa 
  Fredag den. 25-07-2003

Da vi vågnede hang avisen på dørhåndtaget, så vi kunne ligge i sengen og læse, inden vi gik ned til morgenbuffeten for executives. Buffeten var flot anrettet, og maden smagte godt, men udvalget har vi set større på andre hoteller.

Efter morgenmaden pakkede vi bagagen, så vi var klar til at tjekke ud klokken 12, hvor vi tog tilbage til Van Minh for at stille bagagen, til vi skulle med toget klokken 20 om aftenen.

Vi brugte tiden på at gå rundt i det gamle kvarter, hvor man hele tiden kan finde nye butikker at ose i. Honny købte flere dvd’er til sin efterhånden store samling. Vi havde læst om en indisk restaurant i Lonely Planet, som vi ville prøve at finde for at spiste middagsmad der. Det tog noget tid at finde stedet, men det viste sig at være lige så godt, som beskrevet.

Da klokken nærmede sig 20, gik vi ned til Fansipan, hvor hele gruppen skulle mødes for at blive kørt i samlet flok til togstationen, hvor vi fik vores kupe anvist. På vej ind i toget mødte vi kort de norske piger igen, der også var på vej til Sapa for at trekke.

Vi havde husket at spørge om en tur-beskrivelse fra Fansipan, da man ellers ikke kan dokumentere, hvad man har betalt for, og hvad der er inkluderet i turen, hvis man er utilfreds.


Giv din Vurdéring af artiklen : dårlig god
(forrige dag)    (næste dag)