Mekong deltaet, Vietnam: Mekong delta 
  Fredag den. 11-07-2003

I stueetagen af vores hotel har familien et lille rejsebureau, hvor vi havde bestilte en rejse til Mekong Deltaet - 15 usd pr billet inklusiv tre måltider, uden drikkevarer, så det var jo rigtig billigt. Vi fik vores bagage opmagasineret gratis på hotellet, hvilket vi var forholdsvis trygge ved, idet familien virkede meget søde.

Vi skulle på tur med ca 10-15 andre turister i to dage. Først skulle vi køre i minivan i to timer ud til Mekong Floden. Derfra kom vi i tre langbåde, hvor vi sejlede ud på floden og besøgte forskellige fabrikker, der lå langs med bredden. Vi var inde at se, hvordan en kokosslik-fabrik fungerer. Her købte vi kokosslik, som smagte helt fantastisk godt. En "plade" slik kostede kun 15.000 dong, så vi købte også noget med hjem til gave. Dernæst besøgte vi en frugtplantage, hvor der var smagsprøver på noget meget eksotisk frugt. Her blev der også fremstillet træskeer, som vi købte en sæt af, 20.000 dong.

Til frokost sejlede vi hen til en lille restaurant, hvor vi fik serveret svinekød med ris.

Efter frokost blev vi sejlet tilbage til bussen, som kørte os hen til et andet sted på floden. Derfra sejlede vi to timer opad floden, men inden vi nåede frem til det hotel, hvor vi skulle overnatte, gik båden i stykker, så vi måtte vente til, der kom en anden båd for at reparere motoren.

Da vi nåede frem til hotellet, var der tid til at hoppe i poolen, inden aftensmaden blev serveret i form af et dinner cruise. Ved jacuzzien faldt vi i snak med de andre fra turen, som var fra Frankrig, Tyskland, Costa Rica og Holland.

Aftensmaden blev som sagt serveret på en båd, som sejlede rundt på floden. Det var rigtig hyggeligt, men der var også så mange myg, at vores myggespray ikke slog til. Især vores tæer tiltrak mange myg, som vi ikke havde fået dækket til, da vi ikke havde tænkt på at tage strømper på i 25 graders varme.

Giv din Vurdéring af artiklen : dårlig god
(forrige dag)    (næste dag)