Perhentian Island, Malaysia: Snorkle-tur 
  Onsdag den. 02-07-2003

Vi havde desværre haft besøg af frygtelig mange myg i løbet af natten på trods af myggenettet. Om morgenen mødte vi også en kakerlak ude på badeværelset, som også bidrog til, at vi bestemte os for at flytte. Vi havde læst om Matahari i Lonely Planet, som havde fået gode anmeldelser. Det var lidt dyrere - 75 rm i alt -, end hvor vi boede nu, men det viste sig også, at hytterne var meget bedre.

Vi havde meldt os til en snorkle-tur dagen før, som vi skulle på kl 10.30. Den kostede 30 rm pr person inkl udstyr. Vi var en lille gruppe på ca 8 personer, der blev sejlet rundt til Coral Garden, Turtle Point, Shark Point og Sea Garden for at snorkle. Det siger lidt sig selv, hvad der var at snorkle og kigge på de forskellige steder. Det lykkedes os at se en kæmpe skildpadde og en haj, hvilket man ikke er heldig at gøre hver gang. Undervejs stoppede vi ved Fishermen Village for at spise frokost. Vi havde også et stop ved Romantic Beach for at sole og bade. Her var stranden desværre lidt beskidt af affald, men vandet var helt utroligt klart, blåt og roligt. Vi samlede nogle døde koraler sammen, som vi lavede halskæder af.

Det er hårdt at snorkle i flere timer, så vi var trætte om aftenen. Vi spiste aftensmad på vores nye ressort, hvor restauranten var bygget på pæle, så vi havde udsigt udover stranden og havet.

Inden vi skulle sove, var vi henne for at købe myggelys, så vi kunne få en roligere nat end den forrige. Lysene lugter lidt men er meget effektive.


Giv din Vurdéring af artiklen : dårlig god
(forrige dag)    (næste dag)